Natuurlijk zit je boordevol vragen

Natuurlijk krijgen wij heel veel vragen over onze hilarische private ladies homeparty, dat we speciaal voor u al een vraag en antwoord hebben opgesteld. Heb je nog een vraag die er niet tussen staat dan stel hem gerust!

Veel gestelde vragen en hun antwoord!

Vanaf hoeveel vrouwen kan ik een private ladies homeparty boeken?

Wij kunnen een private ladies party bij u organiseren vanaf 8 personen boven de 18+. LET OP! Mannen zijn niet welkom op onze hilarische erotische vrouwenavonden. Heeft u toch maar 7 personen bij elkaar kunnen krijgen. Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht is het toch mogelijk een party te boeken!

Wat kost het om een private ladies homeparty te boeken?

Een party door ons laten verzorgen is geheel GRATIS. Als gastvrouw krijgt u zelfs nog een leuk presentje en mag u over het gehele aangekochte bedrag van die avond voor 10% gratis uitzoeken of in mindering laten brengen op spullen wat u zelf heeft uitgezocht.

Wanneer worden de producten geleverd?

Alle producten worden binnen 3 werkdagen klaar gezet en aangeboden aan de gastvrouw van de avond. Deze laat u dan op haar beurt weten als u uw producten kunt afhalen. Wilt u de producten liever discreet thuis ontvangen is dat ook mogelijk. Vraag het even aan de consulenten tijdens uw superleuke meiden avond.

Hoe kan ik zelf consulent worden?

U kunt zelf consulent worden door ons uw gegevens te sturen met een recente pasfoto (zonder filters) en een korte motivatie waarom u graag consulente wilt worden.

Kost het geld om consulent te worden?

Je hoeft bij ons niet te investeren in producten, die krijg je allemaal van ons. Wat wij wel vragen voordat we je deze tas met producten meegeven is een een borg van 750€. Ook verwachten wij dat jij er representatief uitziet, dit is echter voor je eigen rekening. Er zijn geen andere bijkomende kosten!

Ik leer iets moeilijker, wat als ik de trainingsdag niet haal?

Over het algemeen volstaat het om 1 training dag te volgen. Voel jij je echter nog niet helemaal zeker maak dit dan bespreekbaar bij jou regio opleider. We zullen dan met je bespreken waar de knelpunten zitten en deze bijschaven.

Wat kan ik verdienen als consulent bij private ladies homeparty?

Je werkt op provisie basis. Hoeveel jij verdiend is geheel afhankelijk van je eigen inspanningen. Het aantal party’s dat je wilt doen. En ook een beetje aan het % product wat je verkoopt. Wij verzorgen jouw persoonlijke promotie materiaal. En voorzien je met regelmaat van een extra party gegenereerd uit eigen netwerk en aan de regio verdeeld.

Stond jouw vraag er niet tussen!

Stond jou vraag er niet tussen. Stel dan gerust je vraag via de mail of neem telefonisch contact met ons op via 0475-557227

  Wordt je liever terug gebeld? Laat je nummer achter!

  Heb je even geen tijd, of wil je liever telefonisch een afspraak maken om een private ladies homeparty boeken. Dat is geen enkel probleem. Laat hieronder je nummer achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

   Boek nu die hilarische private ladies homeparty

   Wilt u een private ladies homeparty boeken en heeft u minimaal 8 personen bij elkaar gevonden vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

   Een hilarische vrouwenavond duurt 2,5 tot 3 uur! Ladies only!

    CONSULENT WORDEN BIJ PRIVATE LADIES HOMEPARTY

    Lijkt het je leuk om zelf van die gigantisch leuke erotische party’s te geven? Denk jij dat je het in je hebt een private lady te worden? Als private lady wordt van jouw verwacht dat jij je representatief kleed. Wij hebben een dress to impress code. 

    PRIVATE LADY WORDEN KOST JE NIETS

    Private lady worden is gratis en kost je niet. Wel vragen wij een borg van 750€ voor de tas met spullen die je van ons in bruikleen krijgt. Ook zorgen wij dat deze tassen voortdurend worden aangevuld en geüpdate. Zo is elke party weer fris en vernieuwend. Van jou wordt wel verwacht dat je met zorg met onze spullen omgaat!