PRIVATE LADIES PARTY BOEKEN

Boek nu jouw eigen hilarische meidenavond met een erotisch tintje bij Private ladies party en ben verzekerd van een spannende en leuke meiden avond verzorgt door een van onze consulenten. Succes gegarandeerd!

  MEEST GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORD

  Natuurlijk krijgen wij heel veel vragen over onze hilarische ladies party’s, dat we speciaal voor u al een vraag en antwoord hebben opgesteld. Heb je nog een vraag die er niet tussen staat dan stel hem gerust!

  Vanaf hoeveel vrouwen kan ik een party boeken?

  Wij kunnen een private ladies party bij u organiseren vanaf 8 personen boven de 18+. LET OP! Mannen zijn niet welkom op onze hilarische erotische vrouwenavonden.

  Wat kost het om een private party te boeken?

  Een party door ons laten verzorgen is geheel GRATIS. Als gastvrouw krijgt u zelfs nog een leuk presentje en mag u over het gehele aangekochte bedrag van die avond voor 10% gratis uitzoeken of in mindering laten brengen op spullen wat u zelf heeft uitgezocht.

  Wanneer kunnen we de aangekochte producten ontvangen?

  Al uw producten worden binnen 3 werkdagen klaar gezet en aangeboden aan de gastvrouw van de avond. Deze laat u dan op haar beurt weten als u uw producten kunt afhalen. Wilt u de producten liever discreet thuis ontvangen is dat ook mogelijk. Vraag het even aan de consulenten tijdens uw superleuke meiden avond.

  ONZE PRIVATE LADIES PARTY TOPPERS

  [ux_products orderby=”sales”]