CONSULENT WORDEN BIJ PRIVATE LADIES PARTY

Lijkt het je leuk om zelf van die gigantisch leuke erotische party’s te geven? Denk jij dat je het in je hebt een private lady te worden? Als private lady wordt van jouw verwacht dat jij je representatief kleed. Wij verzorgen voor passende bedrijfskleding. 

PRIVATE LADY WORDEN KOST JE NIETS

Private lady worden is gratis en kost je niet. Ook zorgen wij voor de nieuwste producten en promotiemateriaal. Zo is elke party weer fris en vernieuwend. Van jou wordt wel verwacht dat je met zorg met onze spullen omgaat!

Stap 1 – Aanmelden

Private lady worden begint bij het invullen van onderstaand formulier. Vul hierbij alle vragen zo goed mogelijk in. Zo maak je de meeste kans! 

Stap 2 – Solicitatie gesprek

Wij nodigen jou uit op een solicitatiegesprek. Verwacht van jou wordt dat je representatief op dit gesprek verschijnt zoals jij een partyavond zou gaan willen houden.

Stap 3 – Opleidingsdag

Op deze dag zullen we jou klaar stomen voor je eerste party. Hierbij leren we jou alle kneepjes van het vak. Ook hebben wij regelmatig tussentijdse productkennis update lessen.

Stap 4 – Meedraai Party

Jouw eerste Erotische private ladies party. Deze avond mag je meekijken en de private lady daar ondersteunen waar mogelijk. Veelal blijf je nog even op de achtergrond deze avond.

Stap 5 – Eigen party met begeleiding

Hoera! je hebt je private ladies badge gehaald. Je mag je nu met trots een private lady noemen en je eigen erotische private party’s regelen. Met regelmaat krijg je ook nog van ons extra party’s toegeschoven.
  MEEST GESTELDE CONSULENT VRAGEN EN ANTWOORD

  De meeste gestelde vragen en hun antwoorden  hebben we hieronder voor u opgesomd.

  Kost het geld om Consulent te worden?

  Je hoeft bij ons niet te investeren in producten, die krijg je allemaal van ons. Er zijn geen andere bijkomende kosten!

  Ik leer iets moelijker, wat als ik de trainingdag niet haal?

  Over het algemeen volstaat het om 1 training dag te volgen. Voel jij je echter nog niet helemaal zeker maak dit dan bespreekbaar bij jou regio opleider. We zullen dan met je bespreken waar de knelpunten zitten en deze bijschaven.

  Wat kan ik verdienen als private lady?

  Je werkt op provisie basis. Hoeveel jij verdiend is geheel afhankelijk van je eigen inspanningen. Het aantal party’s dat je wilt doen. En ook een beetje aan het aantal producten wat je verkoopt. Wij verzorgen jouw persoonlijke promotie materiaal. En voorzien je met regelmaat van een extra party gegenereerd uit ons eigen netwerk.

  ONZE PRIVATE LADIES PARTY TOPPERS

  [ux_products orderby=”sales”]